Μαρτυρίες συνεργατών μας

Στηρίζουμε τις συνεργασίες μας στη συνέπεια και την αποδοτικότητα, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. 

“Άριστοι επαγγελματίες, τους οποίους εμπιστεύομαι διαχρονικά και συστήνω ανεπιφύλακτα. Ξεχωρίζουν στο αντικείμενο του digital marketing, γιατί συνδυάζουν ποιοτικά χαρακτηριστικά με ολοκληρωμένες υπηρεσίες".
Αλκιβιάδης Παππάς
Διευθυντής Proctoclinic
“Εξαιρετικοί επαγγελματίες με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους. Με βοήθησαν να ανακαλύψω και να αξιοποιήσω στο μέγιστο τις απίστευτες δυνατότητες του διαδικτύου.”
Γιώργος Αλεξίου
Διευθυντής Κέντρου Κήλης
“Αξιόπιστοι στη διαχείριση, εύστοχοι στις παρατηρήσεις, ταλαντούχοι στη σύνθεση, αποδοτικοί στο αποτέλεσμα – ολοκληρωμένοι επαγγελματίες digital marketing.”
Θάνος Παράσχος
Διευθυντής EMBIO Clinic
"Αναζητώντας ένα καλό γραφείο marketing, συνάδελφοί μου, μου συνέστησαν την ομάδα της Scribia. Ευτυχώς για εμένα ακολούθησα τη σύσταση, πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα καλύτερο κι από αυτό που είχα φανταστεί!"
Γιώργος Γκουντής
Πολιτικός Μηχανικός
“Σίγουρα πολλά υποσχόμενη εταιρεία! Έχει παρόν αλλά και μέλλον. Αφενός αισθάνεσαι σιγουριά λόγω της γνώσης και της συνέπειας, αφετέρου το κοστολόγιο, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα, είναι δελεαστικό. Την προτείνω ανεπιφύλακτα..”
Γιάννης Σαμαράς
Ιδιοκτήτης ξενοδοχειακού καταλύματος
Άριστες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Άριστοι επαγγελματίες πάντα κοντά στον πελάτη να του προτείνουν την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη δυνατή προώθηση της επιχείρησης.
Χρύσα Αρμενιάκου
Ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακού καταλύματος
Στην εταιρεία Scribia βρήκαμε τον συνεργάτη στο Digital Marketing που αναζητούσαμε επί καιρό στην αγορά. Η ομάδα είναι πολύ επιμελής σε ό,τι κάνει και διακρίνεται για το ότι μπορεί να αποτυπώσει και να αναδείξει αυτό ακριβώς που είναι το ζητούμενο, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε παρουσίαση, σε επικοινωνία και σε απήχηση! Και όλα αυτά σε ένα πλαίσιο αγαστής συνεργασίας, το οποίο έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ακόμη και υπό πίεση, δίνοντας λύσεις σε έκτακτες συνθήκες.
Ιωάννα Κώνστα
Co-Owner ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε.