Η κατασκευή ιστοσελίδας και e-shop είναι μια απαιτητική εργασία που προϋποθέτει συνδυασμό υπηρεσιών για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Δεν φτάνει μόνο να φτιαχτεί μια δομή – αυτό κάποιες φορές είναι το λιγότερο! Το σημαντικότερο είναι να διαρθρωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίζει τον αναγνώστη από την πρώτη εντύπωση, παρέχοντάς του ένα ευχάριστο περιβάλλον περιήγησης, που μεταφέρει το μήνυμα απλά, κατανοητά και πειστικά.

Στη Scribia προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υποστήριξη και την προώθηση σύγχρονων, λειτουργικών και καλαίσθητων διαδικτυακών τόπων κάθε τύπου (εταιρικές ιστοσελίδες, προσωπικά blogs, ηλεκτρονικά καταστήματα, portals, κ.ά.).

Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

☑ Δωρεάν Κατοχύρωση Ονόματος Χώρου

☑ Δωρεάν Φιλοξενία Ιστοσελίδας σε σύγχρονους και ασφαλείς servers για ένα χρόνο

☑ Δωρεάν Συντήρηση Διαδικτυακού Τόπου για τον πρώτο χρόνο

☑ Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Διαδικτυακού Τόπου, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

1. Σχεδιασμό/ δημιουργία πρότυπου template (Web Design)
2. Κατασκευή ιστοσελίδας σε πολλές γλώσσες
3. Web μηχανισμοί (νέα, newsletter, forum, αλληλεπιδραστικές φόρμες επικοινωνίας, κ.λπ)
4. Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου μέσω του web, απόλυτα φιλικό και εύχρηστο
5. Υπηρεσίες εκπαίδευσης των χρηστών

☑ Ανάπτυξη Περιεχομένου (Content Development Services) για τη δημιουργία, τη διόρθωση και τη μετάφραση περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, πολυμέσα, κ.λπ)

☑ Τεχνική Υποστήριξη (έλεγχο και βελτιστοποίηση υφιστάμενων μηχανισμών, αντιμετώπιση έκτακτων ζητημάτων, προσθήκη νέων μηχανισμών, κ.λπ.)

☑ Παρακολούθηση Στατιστικών Δεδομένων και Προτάσεις Βελτιστοποίησης (αναφορές επισκεψιμότητας, προτάσεις βελτίωσης της αποδοτικότητας του site, web marketing, βελτιστοποίηση θέσεως στις μηχανές αναζήτησης, καταχώρηση σε καταλόγους/ portals, κ.λπ)

☑  Πρόσθετες υπηρεσίες προώθησης (Social Media Marketing, Google Ads, Email Marketing, Κειμενογράφηση κ.ά)